
Græsk buffet | ||
Forret | ||
Tzatziki med Kalamata-oliven og græsk landbrød | ||
Hovedret | ||
Souvlaki (lammespyd med citronbåde) | ||
Græsk landkylling i tomatsauce | ||
Stifado (oksekød i kanelsauce med ris) | ||
Musaka (farsfad med hvidløg) | ||
Græsk salat, grøn salat, tomatsalat | ||
Krydderkartofler | ||
Plaki (fisk i tomat sauce) | ||
Græsk tomatsuppe med nudler | ||
Græsk kærnemælksbrød | ||
Dessert | ||
Is-kugler på mandelbund med græsk yoghurt og sirup samt bakaulas | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 229,- | |
Italiensk buffet | ||
Forret | ||
Lufttørret skinke med tomat og mozzarella samt hjemmebagt foccacia. | ||
Hovedret | ||
Cannelloni. | ||
Carpaccio med parmesan. | ||
Pizza. | ||
Oksekød med fyld af artiskokker. | ||
Cacciatore kylling. | ||
Stracotto med fyldte peberfrugter. | ||
Rosmarinkartofler. | ||
Auberginefad med ost, artiskok frittata. | ||
Grøntsags karbonada. | ||
Broccoli suppe. | ||
Ratatouille. | ||
Pasta. | ||
Hvidløgsbruschetta. | ||
Dessert | ||
Tiramisu. | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 235,- | |
Spansk tapas buffet | ||
Forret | ||
Catalanske rejer. | ||
Djævle æg med fyld. | ||
Hovedret | ||
Kyllingebryst i mandelsauce. | ||
Asparges med lufttørret skinke. | ||
Russisk salat. | ||
Gulerodssalat. | ||
Rissalat med tun og kapers. | ||
Lammekølle i olivensauce med hvidløgstortilla. | ||
Gazpacho (kold grøntsagssuppe) med brød og små saltkartofler. | ||
Dessert | ||
Mandeltærte med flødeskum. | ||
Pris pr. couvert: | Kr. 233,- |